Elämän mittainen tarina

Pieni suuri piiri osallistuu tänä vuonna Elämä, kerta kaikkiaan! –lukuhaasteeseen. Ideana on lukea erilaisia elämäkertoja, esseitä tai tietokirjojakin ja esitellä niitä. Haasteen on laittanut liikkeelle Kirjaluotsi.fi. Haasteaikaa on kokonainen vuosi.

Elämäkerroista kerätään kiinnostavia asioita tai yksityiskohtia, joista yhdistellään yhden fiktiivisen henkilön elämäntarina. Pelkkä lukeminen ja bloggaaminen ei siis riitä, vaan irrallisista sitaateista kootaan uusi henkilö ja tarina.

Lupasin mukaan lähtiessäni pysytellä tutussa aihepiirissä, mutta en uskalla luvata, että Hämeen poliisipiirin rajat ihan riittävät. Alkuvuodesta olen pohtinut sopivia teoksia, kolkutellut kustantajan ovea ja jättänyt varauksia kirjastoon. Ensimmäinen saapumisilmoitus kilahti tänään sähköpostiin, joten pääsen alkuun.

Luvassa on poliiseja, rikollisia, rikollisia poliiseja ja vankiloita. Tuttuun tapaan en lue mitään, mistä kirjastonhoitaja ei jo tietäisi. Pysy mukana, jos uskallat. Postauksia voi seurata myös Facebookissa osoitteessa Pieni suuri piiri.

 

Tutustu Kirjaluotsin haasteeseen tarkemmin ja tule mukaan

https://kirjaluotsi.fi/elama-kerta-kaikkiaan-lukuhaaste/

 

Kommentointi on suljettu.

Start a Blog at WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: