Tietokirjabingo 2020

Pieni suuri piiri ottaa Kirjat kertovat -blogin haasteen vastaan ja osallistuu Tietokirjabingoon. Haasteessa on mukana kunnon kuponki, jonka ennakkopähkäily on jo vaatinut muutaman kahvipannullisen keittämistä, sillä viiden teoksen rivin löytäminen ei käy noin vaan. Katsokaa itse, jollette usko.

TIETOKIRJABINGO_tekstit

Hajapisteiden kerääminen on varmasti helppoa. Mutta koko rivi?

Otan tavoitteeksi lukea viisi tietokirjaa ja kirjoittaa niistä. Teemaksi olen hahmotellut kirjoittamisen ja sanomisen vapautta. Tarkastelen teemaa myös sanomisen esteiden näkökulmasta. Nostan esiin käsittelemistäni teoksista teemaan sopivia aiheita. Koska blogissani normaalisti käsitellään dekkareita ja rikoksia tai kirjoittamista, yritän valita teokset niin, että ne sopivat aiempien postausten jatkoksi.

Kirjat kertovat -blogi antoi haasteajaksi koko vuoden. Tutustu tarkemmin haasteeseen täältä. Tule mukaan!

TIETOKIRJABINGO_2020

Kommentointi on suljettu.

Start a Blog at WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: