Helsingin kirjamessut

Syksy on siinä vaiheessa, että Helsingin kirjamessuille on aika matkata ensi viikolla. Pasilan sijaan suuntana on oma suosikkituoli kotona, jolta pääsee netin kautta seuraamaan sekä suoria lähetyksiä kahdelta eri lavalta että ennakkoon tallennettua ohjelmaa. Tällä kertaa näkyvyyden ja kuuluvuuden pitäisi olla hyvä ja istumapaikka taattu.

Vuoden 2020 ohjelma on kiinnostava. Kirjoittajalle inspiroivia aiheita on tarjolla jokaisena päivänä. Torstaina on Töölön lavalla keskustelu kauhun kirjoittamisesta ja moderneista kauhutarinoista. Samassa paikassa tubettajat Miisa Rotola-Pukkila ja Nelli Orell avaavat luovuutta ja inspiraatiota. Illan suussa on vielä Suomen näytelmäkirjailijoiden ja Käsikirjoittajien päivitys komedian nykytilasta.

Lauantaina on mahdollista seurata käsikirjoituksen matkaa kirjaksi ja kuunnella eri kustantajien näkemyksiä otsikolla Haluatko kirjailijaksi? Kokemusasiantuntijoina aiheesta alustavat jo perjantaina esikoiskirjailijat Anna Soudakova ja Tiina Katriina Tikkanen.

Hauskaa tämänvuotisissa messuissa on se, että kokoaikalipulla voi kuunnella kaikki haluamansa keskustelut. Kuunteluaikaa on varattu messuviikonlopun yli, kahdeksi viikoksi. Ja pidennetty tilausaika (8.11. asti) koskee myös messutarjouksia.

Ehkä hauskinta on se, että sain arvottavaksi 5 kpl pääsylippuja Helsingin kirjamessuille. Tutustu messujen ohjelmaan ja kommentoi alle sunnuntaihin 18.10. klo 16.00 mennessä, mitä esitystä haluaisit kuunnella. Suoritan arvonnan kommentoineiden kesken sunnuntaina 18.10.20. Onnea arvontaan!

11 thoughts on “Helsingin kirjamessut

  1. Aivan liikaa valinnanvaraa. Ehkä tällä kertaa kuitenkin panostaisin kotimaisiin kuten Tarja Halonen ja Hotakainen.

    Tykkää

      1. Arvonta on päättynyt. Liput on toimitettu osallistujille. Tule mukaan messuille. Päivitän blogiin sisältöä messujen tarjonnasta ensi viikolla ja ainakin kerran messujen jälkeen.

        Tykkää

Kommentointi on suljettu.

Start a Blog at WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: