Vuosi 2018 meni kanssasi nopeasti

Kiitos lukijani.

Tämä on kuluneen vuoden 27. ja viimeinen postaus. Blogia on lukenut yli 900 kävijää, ja luettuja sivuja on takana 4 500. Kun syksyllä 2017 aloitin ja rajasin aihepiiriä, ajattelin, että helppo homma. Ei Hämeessä ole kovin monta dekkarinkirjoittajaa. Kyllä tässä hyvin ennättää samana vuonna julkaistut kirjat käsitellä.

Eihän se mennyt niin. On surullisen totta, että Suomessa on paljon kirjailijoita, jotka jäävät ilman huomiota. Blogin myötä olen löytänyt omalta lähialueeltani monia itselleni uusia kirjailijoita, joista en ollut kuullutkaan aiemmin. Kiitos ystäville ja vinkkaajille aiheista – tutkimusretket ovat olleet kokemisen arvoisia. Kirjapinossa on odottamassa teoksia vielä ensi vuodeksikin.

Osallistuin kolmeen eri lukuhaasteeseen. Kesäkuussa päättyi Klassikkojen lumoissa -blogin tietokirjahaaste, joka keräsi tasaisesti lukijoita (Haastemies lähtee).

Vuoden mittaan luetuimpia dekkarien esittelyitä ovat olleet Vieras mies ja Huhtikuun hiipuva rakkaus, jotka liittyivät Dekkariviikkoon 2018. Yhtä suosittu oli heinäkuussa julkaisemani Sakset tyynyn alla, joka liittyi Tuijatan emännöimään naisten viikon haasteeseen.

Kotona jumittamisen lisäksi olen käynyt monissa kirjallisuuteen, kirjoittamiseen sekä dekkareihin liittyvissä tapahtumissa. Postauksista luetuimpia olivat Kublon Blogilauantai sekä Murhamysteeri.

Kirjoittamiseen tai kirjoittamisen oppaisiin liittyviä postauksia ei ole ollut liikaa. Vuoden 2018 kaikkein luetuin postaus oli Tuoretta verta, kauhukirjoittajan opas.

Jos jonkun uuden vuoden lupauksen tässä tekisi, niin kirjoittamisesta pitäisi kirjoittaa enemmän vuonna 2019.

Jatkan tarinoimista ensi tammikuussa. Pysy mukana.

 

Kommentointi on suljettu.

Start a Blog at WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: