Huikean vuoden päätös

Blogissa on ollut tasaisesti enemmän kävijöitä kuin viime vuonna, mistä olen kiitollinen Teille kaikille.

Vuoden 2019 aikana olen osallistunut Elämä, kerta kaikkiaan -haasteeseen, joka jatkuu vielä tammikuun 2020 loppupuolelle. Elämäkerroista kirjoitetuista postauksista luetuin oli Tarinoita matkasellistä II. Seuraavaksi eniten kiinnostivat Poliisin pimeä puoli ja Luodinkestävä, joita kumpaakin luettiin lähes yhtä monta kertaa.

elamakertakaikkiaan

Kaunokirjoista suosituin oli Tero Seppäsen Suruttomat urut. Toiseksi luetuin postaus oli  Juho Jyrkkään Tuliaika. Kolmannelle sijalle ylsi Tapani Baggen Maantien kutsu.

Tapahtumista, lähinnä erilaisista teatteriesityksistä, kirjoitin aiempaa enemmän. Rikos- tai kauhuaiheisia esityksiä on ollut runsaasti tarjolla. Janakkalan Torpparimuseossa esitetty vuorovaikutteinen mysteeri Nälän jälkeen kiinnosti eniten lukijoita.

Dekkareiden lisäksi korkeasuhdannetta elää kirjoittaminen. Postaukset kirjoittamisen oppaista saivat kumpikin melkoisesti lukijoita. Runomatkaopas oli suosittu, mutta vuoden 2019 kaikkein luetuin postaus oli Niina Hakalahden Syön aamupalaksi Eiffel-torneja. Lukukertojen määrä oli lähes kaksinkertainen verrattuna vuoden toiseksi suosituimpaan teokseen.

4d3d77a6-637b-4878-afc5-ebd687ebabe3

Vuoden viimeisinä päivinä jännitin, yltääkö kävijämäärä uudelle tuhatluvulle. Ilokseni niin kävi. Tästä on hyvä jatkaa uudelle vuosikymmenelle. Yöpöydän kirjapino odottaa lukijaansa.

2 thoughts on “Huikean vuoden päätös

  1. Kiitos lukuvinkistä. Voisin jopa ostaa itselleni Niina Hakalahden Syön aamupalaksi Eiffel-torneja kirjan. Kuulostaa raikkaalta eli freesiltä 🙂

    Oikein mukavaa uutta kirjavuotta ja lukuiloa t. Mai

    Liked by 1 henkilö

Kommentointi on suljettu.

Start a Blog at WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: